Licitatii online – ghidul castigatorilor

Strategii licitatii online 2

Dupa ce ai stabilit pana unde esti dispus sa mergi intr-o licitatie, etapa urmatoare a strategiei este analiza. Ceea ce trebuie sa faci aici este sa studiezi licitatiile anterioare.
Parcurgi toate licitatiile pentru a gasi produsul dorit si noteaza la ce pret s-a vandut, in cat timp si in ce zi. Dupa ce ai strans datele pe o perioada de o luna, incearca sa le expui pe un grafic, sub forma unui trend. Vei putea observa ca unele licitatii au un pret final mult mai mic decat celelalte la anumite ore si zile.
Dupa ce preiei datele incearca sa testezi pentru a vedea rezultatele, si vei face asta prin urmarirea unei licitatii in direct la ziua si ora surprinsa in trend. Daca vei descoperi ca datele sunt corecte, nu ai nimic altceva de facut decat sa castigi.
Motivul pentru care trebuie intai sa urmaresti datele pe licitatii in direct este ca acestea pot fi influentate de factori externi, spre exemplu preturile din ajunul Craciunului pot fi mult mai mari decat in Ianuarie si se poate ajunge la unele neintelegeri.
Daca vei mentine strategia Swoopo te vei descurca bine, mai ales daca vei indeparta dorintele, lacomia si gandirea irationala sa se implice.
Ce vreau sa spun prin asta? Daca vei vedea o licitatie ca are un pret foarte mic, ceea ce se intampla de fiecare data la un moment dat, daca vei incepe sa ofertezi fara o baza de analiza, nu vei reusi decat sa pierzi banii.

April 21, 2009 - Posted by | Licitatii online | , ,

No comments yet.

Leave a comment